tiistaina, maaliskuuta 28, 2023

Ketterä Strip SWOT

Onko yrityksenne ketterässä siirtymässä? Onhan konsulentit palkattu ja asianmukaisesti kastroitu? Tuntuuko silti joskus siltä, että liiketoimintakokoukset ovat pitkäpiimäistä jaarittelua, joissa ei synny mitään toiminnallistettavaa? Eivätkö tiimiyttämispäivänne ole tarpeeksi vaivaannuttavia?

Ällös peljätkö, sillä Sivustan leipomus-, vesihanankääntö- ja yrityskonsultointiosasto on kehittänyt juuri tähän päivään ja juuri Sinun yrityksellesi sopivan ketterän ja modernin menetelmän tuottaa erilaisia liiketoiminnan innovaatioita ja samalla lähentää tiimin jäseniä leikin varjolla toisiinsa!

Kutsumme tätä nimellä Strip SWOT - ja kyllä, se on todellakin tuotteistettu yhdistelmä strippipokeria ja Strengths/Weaknesses/Opportunities/Threats -mallinnusta! Tulokset ovat taattuja - tai kaikilta lähtevät vaatteet!

Strip-SWOT -menetelmämme sopii niin vuosisuunnittelupäivään kuin pikaiseen johdon retriittiin kelohonkamökissä. SWOT-analyysin jälkeen on helppo heittäytyä sitten erilaisiin tiimiyttämisaktiviteetteihin, kun kaikilla on jo valmiiksi hauskaa. Ja jos analyysi meni huonosti, niin siitä voi jatkaa sitten suoraan orgioihin - kaikillahan ovat jo vaatteet valmiiksi pois! Taattua hauskaa ja hyötyä koko yritykselle, johdosta juoksupoikaan!

Sivustan Strip-SWOT - tilaa heti! Konsulenttimme palvelevat teitä 24/7 - tai niiltä lähtevät vaatteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti