torstaina, maaliskuuta 30, 2023

Iä Iä Cthulhu Ftaghn!

Kuten tiedämme, Sivusta on hyvin suuri yritys, jolta löytyy osasto liki joka inhimillisen elämän osa-alueelle. Yllätyksemme oli kuitenkin suuri, kun huomasimme, että Sivustassa on myös epäinhimilliseen keskittyviä osastoja. Ilmeisesti eri osastot jotenkin risteävät keskenään, kun ne laittaa risteilyalukseen käymään Tukholmassa (*).

Raivoisan tutkimuksen tuloksena nimittäin Sivustan vastalöydetty kodinhoito- ja demonologiaosasto on ilmeisesti onnistunut luomaan jonkinasteisen portaalin johonkin mystiseen dimensioon, jossa sohvalle kaadetut epämääräiset pyykkipinot laskostuvat itsekseen täydelliseksi taitelluksi pyykiksi. Tiettävästi tämä on toistaiseksi ainoa tunnettu tapa, jolla pyykki voidaan taitella, mutta aiemmin portaalin syntyä ei ole pystytty dokumentoimaan.

Toki pyykki on aiemminkin laskostunut, yleensä epämääräisten, eteeristen äänten yhteydessä (esim. jupina, huokailu, ja murhanhimoinen hyräily). Nyt tämä laskostuminen voidaan kuitenkin toistaa – jopa teini-ikäisten paikalla ollessa – ilman outoja ääniä täysin luotettavasti!

Kunhan tuotteistus- ja nuudelikeittodivisioonamme saa paperit valmiiksi ja CE-merkinnän manattua, tämäkin tuote ilmaantuu lähikauppaasi!



*) Yritämme saada peli- ja genetiikkatutkimuksen osastoa selvittämään tätä ilmiötä tarkemmin, mutta he kuulemma ovat aivan tarpeeksi jumissa setviessään Super Mario -pelin hahmojen keskinäisiä sukulaisuussuhteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti