torstaina, tammikuuta 05, 2023

Draft

Sivustan toimitusprosessihan sujuu jotakuinkin niin, että aamuisin päätoimittaja Z ensin huutaa krapulapäissään vähän aikaa muulle toimitukselle, valittaa sitten kauheasta metelistä, antaa potkut koko sakille ja lopuksi paiskaa puoliksi syödyllä omenalla lähintä kesäharjoittelijaa. Jollain erikoisella tavalla, jota toimitus ei ole vielä onnistunut (eikä oikeastaan myöskään uskaltanut) selvittää, omenaan on jyrsitty juttuaiheet, joita sitten toimitus lähtee piripäissään setvimään.

Uuden vuoden juhlien jäljiltä löytyi kustannuspäällikön pöydän takaa itse kustannuspäällikön lisäksi myös muutama vanha omena, jotka viime vuosien keskivertoa vikkelämmät kesäharjoittelijat olivat onnistuneet väistämään. Itse juttujahan ei ole kirjoitettu, mutta tässä tärkeimmät otsikot, joista ei koskaan tullut kirjoitettua mitään:
  • Sivustan eeppinen ooppera ummetuksesta: synkronoitujen suolten kaupunki.
  • Väärin kakkaavien yhdistys
  • Kuinka pimppibloggaus aiheuttaa vihaa ja kyräilyä
  • Blogien luokittelu tv-sarjojen mukaan
Viimeisin omena on radiohiiliajoitettu vuoteen 2004, eli siihen aikaan kun blogeja oli muitakin laatua kuin sisustus- ja sijoitusblogeja. Tai no, jos blogit.fi -palvelua katsoo, niin blogien tyypit nykyään ovat seuraavat:

Lifestyle
Sisustus
Ruoka
Perhe
Kauneus
Muoti
Käsityö
Matkailu
Terveys
Liikunta
Suhde
Eläimet
Rakennus
Puutarha
Kulttuuri
Muut

Kamalaa. En teistä tiedä, mutta minusta kaikki muut noista paitsi ehkä "eläimet" voisi romauttaa tuon ensimmäisen "Lifestyle" -kategorian alle. On vain Lifestyle, Eläimet ja Muut. Ja olen ylpeä siitä, että Sivusta on ehdottomasti "Muut". Jos joku tälle nimetyn kategorian keksii, niin teen kaikkeni, että tämä blogi pysyy sieltä kaukana.

(Joskin tämähän on Suomen ainoa oravien pyörittämä blogi. Mutta sen aiheena ovat toki pääasiassa ihmiset.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti