tiistaina, huhtikuuta 12, 2005

Sivusta-konserni ostanut blogosfäärin

Lehdistötiedote, julkaisuvapaa heti.

Suomen blogosfääri (eli "blogoslavia") on myynyt itsensä Sivusta-konsernille tarkemmin määrittelemättömällä kauppahinnalla. Sivustan "päätoimittaja" Z ilmoittaa olevansa hyvin tyytyväinen kauppaan: "Tämä vahvistaa Sivustan asemaa Suomen johtavana henkilökohtaisen median tuottajana, sekä tuo blogoslavian asukkaille uusia, kaupallisia mahdollisuuksia. Tämä on selkeä win-win -skenaario, joka sallii dynaamisia opportunityjä mediakentän hallinnassa, ja antaa Sivustalle selkeän presenssin meemimarkkinoilla."

Blogoslavian edustaja N.N. kommentoi: "must on tosi ihq hei, kun mä voin tehdq fyffeeq ihan vaan ko mä kirjotanq shittii mun kavereista mun livejournaliinq."

Sivustan Business Opportunity Director, "Don Luigi", antaa käytännön ohjeita Sivusta-konsernin uusille Personal Media Publisher Assistanteille (ent. bloggaaja). "Ensimmäiseksi jokaisen suomalaisen blogin on viitattava Sivusta-blogiin tekstillä 'Palvon Sivustaa'. Tämän jälkeen on kuunneltava Radio Suomea, metallinen vispilä vasemmassa kädessä, joka perjantai kello 8.30-8.45, kun päätoimittaja Z puhuu alaisilleen ja antaa 'ohjeita'".

Sivusta tulee tuomaan markkinoille ensi kuun alusta esimerkiksi "angstista sentiksi" -blogikampanjan ahdistustaan purkaville, henkilökohtaisesti profiloidut blogipalkinnot gaalaoptiolla egovammaisille, sekä mahdollisuuden saada Kysyn Vaan vieraaksi omaan blogiin Top-100 -listan pohjamudissa kärvisteleville.

Päätoimittaja Z sanoo, ettei blogoslaviaan ole odotettavissa mitään suuria muutoksia. "Jos nyt jokunen mainos sivupalkissa ja öisin makuuhuoneeseen ilmestyvät meemit häiritsevät, niin se on voi voi."

Blogoslavia on Suomen johtava narsististen sisällöntuottajien yhteisö, jossa on noin 1700 jäsentä, jotka kirjoittavat seksielämästään (tai sen puutteesta) julkisesti Internetissä.

Sivusta on Suomen johtava, kansainvälinen pääsiäismunia ja kuplamuovia valmistava yritys, jolla on 42 000 työntekijää eri puolella maailmaa. Sivustan pääkonttori sijaitsee Uukuniemellä.

Ei kommentteja: