torstaina, joulukuuta 30, 2004

Anteeksi, että kiroilen

...mutta Iltasanomien verkkoversiosta löytyy Ihan Vitun Saatanan Tyhmiä suomalaisia.

Vetää kyllä sanattomaksi tuollainen. Voipi olla, että jos joku tulisi sönköttämään minulle jotain tuollaista anaalisen typerää juuri nyt, tempaisisin ns. lättyyn sen kummemmin asiaa pohtimatta. Rajansa se on minunkin pasifismillani. Esimerkeiksi käyvät vaikkapa seuraavat (kirjoitusvirheet alkuperäisten tekijöiden):

Mitä asuvat sielä... ei suomen korkeudella tuollaisia tapahdu, ja kaikki tiettävät että sielä käy noin vähän väliä, joten tyhmät uhraavat vaaraa ja matkustavat!
AmizHemmo (29.12.2004 21:18)

(Mitä lyödään vetoa siitä, että jos siirtäisimme Intian ja Indonesian rantapopulaatiot Suomeen, tämä sama kaveri valittaisi siitä, ettei Suomeen mitään pakolaisia, perkele. Ja Intian valtameressä tapahtuu tsunami keskimäärin kerran 700 vuodessa.)

Miksei ne juoksenu karkuun, ihan kuule oma vika, jos jäi aallon alle!!
Tsunami (29.12.2004 20:30)

(Niin, ja kun sinä jäät väärään suuntaan 200 km/h ajavan rekan alle moottoritiellä, niin sehän oli sun oma vikasi kun et juossut karkuun.)

Kerätään ensin rahaa Suomelle jotta olisi varaa parempaan terveydenhoitoon yms. ja sitten vasta keskitytään muiden maiden tarpeisiin!
Steffy88 (29.12.2004 15:14)

(Muistutan sinua tästä seuraavan kerran kun ilmateitse leviävä tauti, joka on saanut alkunsa kehitysmaan huonoista hygieniaoloista, saapuu Suomeen ja tappaa puolet populaatiosta.)

Ensin Aasia vie meiltä työpaikat ja sitten ne mankuvat rahaa meiltä työttömiltä! Häpeämätöntä! Eikö heidän tulisi ennemmin antaa rahaa tänne köyhään Pohjolaan?
Mies20v (29.12.2004 14:38)

(Antakaa minulle kirves.)

Ei missään nimessä. Ei suomalaiset sotilaatkaan ja perheet saaneet raha-apua ulkomailta katastrofissa nimeltään talvisota.
Kansanääni (29.12.2004 17:17)

(Voi. Pyhä. Jysäys.)

Erityisesti tuo viimeinen harjaa tehokkaasti vastakarvaan: paitsi että se on jälleen kerran esimerkki tuosta ammottavasta haavasta, jota raavitaan niin paljon, ettei se ikinä parane, se on myös tyystin väärä: Suomea tuettiin talvisodan aikaan noin 4.6 miljardilla markalla - puhumattakaan niistä tuhansista vapaaehtoisista, jotka tulivat taistelemaan avuksemme.

Ymmärrän kyllä, että puolet kansasta on keskimääräistä tyhmempää, ja ymmärrän niitäkin, jotka rehellistä itsekkyyttään tai muuten rahatilanteensa takia jättävät auttamatta, mutta että noin silkkaa yksinkertaisuutta, pahansuopuutta, itsehyväisyyttä ja sokeaa myytteihin takertumista?

Tässä tämänkertainen "katastrofista selviäminen" -sarjamme osa: "Pyhä viha".

Ei kommentteja: