torstaina, syyskuuta 09, 2004

Virkistävää teetä työpaikalla

Teen juominen on vähän kuin rakastelisi kauniin naisen kanssa.

Ensin se pitää lämmittää juuri sopivan lämpöiseksi keittiössä. Sitten se siirretään oikeaan paikkaan itse tekoa varten; katsoa miten se mukautuu esineen muotoihin ja tuntea kuinka tyynen pinnan alla kiehuu.

Laadukkaan teepussin repäisy muistuttaa minua kondomipaketin aukaisusta. Kääreet heitetään menemään, ja itse pussit dipataan syvään, lämpöiseen ja kosteaan koloon. Tekovälineen pitää liikkua juuri sopivasti, että se pääsee vaikuttamaan kaikkialle. Lusikallakin voi hämmentää, jos ei halua liata sormiaan.

Kun alkaa vihdoin olla valmista, kosteat pussit nykäistään varovaisesti pois, etteivät roiskeet lennä seinille. Tässä vaiheessa kannattaa hämmentää kiivaasti, jotta kun vihdoin ja viimein ruiskautat maidot mukaan, syntyy jännittäviä pyörteitä. Sitten ei muuta kuin hautaat kasvosi astiaan ja alat lipoa sekä nautiskella.

Muistathan lopuksi laittaa käytetyt pussit piiloon. Biojäteastiaan, siis. Mmm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti