keskiviikkona, helmikuuta 09, 2005

Naisteknologiaa

Päätoimittaja Z:n eksyttyä kuukuppikuntakerholaisten kattavaan kuvastoon hän välittömästi - tai siis herättyään järkytyksestä syntyneestä koomasta - laittoi Sivusta Yhtymän Sarjakuva-, muovipussi- ja Muiden Ihmiskuntaa Suuresti Auttavien (MISA) keksintöjen osaston tutkimaan tämä nerokkaan keksinnön jatkokehittelymahdollisuuksia. Sivusta Yhtymä tuokin markkinoille nyt maaliskuun alusta muun muassa seuraavat tuotteet:

Aurinko Kuppi, johon on liitetty kaikenlaisia näppäriä pikkutoimintoja kuten taskulamppu ja vatupassi. Aurinko Kuppi Plussassa on myös kynsisakset ja kuulakärkikynä. Aurinko Kupilla pärjäät rankemmankin bile-illan ilman ongelmia!

Tyhjennyssetillä selviät hankalasta kupintyhjennystoimenpiteestä käden käänteessä! Kupin pohjaan liitettävän letkun, hanan ja useimpiin vesihanoihin sopivan adapterin avulla lorautat veret vessaan ja peset kupin alle 30 sekunnissa - kuppia poistamatta!

Radio Kuppi pitää sinulle seuraa pitkinä yksinäisinä öinä! Toimii neljällä D-koon paristolla (ei mukana myyntipakkauksessa). Lisäoptiona ulkoinen antenni, jonka voi esimerkiksi teipata reiteen kiinni. Saatavana myös liitoskappale kaarituellisia rintaliivejä varten.

Coctail Kupille on käyttöä myös puolukkapäivien ulkopuolella! Kierrät vain jalan paikalleen ja saat kauniin ja erilaisen juomalasin!

Pika Kuppi on tarkoitettu kiireiselle cityeläimelle: kupin pohjaan asennettu hiilihappopatruuna pitää huolta siitä, että kun tyhjennyksen aika tulee, kuppi poistuu paikaltaan 0.03 sekunnissa muuttamalla kuppia paikallaan pitävän alipaineen kolmen barin ylipaineeksi. Vaatii Bluetooth -yhteensopivan kännykän kauko-ohjausta varten.

Automaatti Kuppi. Kätevä suljinmekanismi havaitsee kun kuppi on täysi ja ilmoittaa sinulle asiasta äänimerkillä. (Tukee kaikkia Nokian kännyköihin sopivia polyfonisia soittoääniä; tilaa omasi!)

Mega Kuppi - niitä tosi pahoja vuotajia varten: pohjassa oleva paisuntasäiliö venyy yli 30-kertaiseksi ja voi maksimissaan sisältää jopa puolitoista litraa nestettä! (Suosittelemme päälle Sivusta Yhtymän sukkahousuja, joissa on erityinen tila paisuntasäiliötä varten.)

Lisäksi sokerina pohjalla:

Kertakäyttö Kuppi! Tuntuuko jatkuva peseminen ärsyttävältä? Etkö kestä katsella kupin pohjalla lillivää veristä mössöä? Kertakäyttö Kuppi pelastaa päiväsi! Heität vain pois ja menet. (Hajoaa luonnossa alle 500 vuodessa.)

Ei kommentteja: