torstaina, lokakuuta 21, 2004

Tiedote

Sivustan toimituksessa on katsottu huolestuneena maailman menoa ja Sivustan edelleenkin surkeampaakin surkeaa suoritusta Blogistanian pörssissä. Olemme päättäneet keskittyä ydinosaamisalueeseemme - varpaiden kaiveluun - ja etsimme synergiaetuja fuusioiden, irtisanomisten sekä voittoa tuottamattomien konsernin osa-alueiden eliminoinnin kautta.

Sivusta-blogin pitäminen on päätetty ulkoistaa YTB Consulting Groupille, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin esimerkiksi täsmäartikkelein, lisensoidun huumorin, säännöllisten päivitysten, laadukkaampien kommentoijien sekä korkeatasoisen kuvamateriaalin myötä.

Sivustan jo aiemmin ulkoistetun "asiakaspalvelun" johtaja, "Luigi", uskoo, että yhteistyö YTB Consultingin kanssa tulee olemaan hedelmällistä. "Sillä jos ei ole, niin..." kommentoi "Luigi".

Mainituista yrityksistä:
Sivusta on Suomen johtava nöyhtä-, home- ja varvassieniasiantuntija. Sivusta-konserni työllistää 3500 ihmistä, eläintä ja sientä eri puolilla Uukuniemeä.

YTB Consulting Group on Suomen johtava blogiasiantuntija. Vuodesta 1882 asiakkaitaan menestyksekkäästi palvelleen firman asiakaslistalla on useita Ylemmän Tason Blogeja kuten iSchizo, Varoisin jos osaisin, Mitäs Jumprahuitia ja Nötköttielämää.

Ei kommentteja: