tiistaina, joulukuuta 09, 2008

Kateutta ja rasvanpoistoa

Muistanette ehkä tämän vuoden Idols-karsinnoista pirtsakkaan tytön, joka lauloi japaniksi tuomarit suohon? Nyt hän pyörii televisiomainoksessa, ja on omat verkkosivutkin jo pystyssä.

Duodaduoda.

No, ensinnäkin hän saa minut nauramaan, silleen hyvällä tavalla. Ei voi olla kuin hymyilemättä, kun näkee noin aidonnäköistä menoa. Outo, mutta aito - siitä täällä pidetään.

Se, mikä minua jo etukäteen surettaa, on se varmasti käsittämätön loanheitto, johon ihmiset tulevat yltymään (harjoitteita voi lukea jo Youtube-videon kommenttiosastolta). Duudsonit ovat outoja ja aitoja, mutta he tekevät, no, tavallisia asioita: sellaisia typeryyksiä, joita tuli nuorena tehtyä. Laura taasen ammentaa suurelle yleisölle melko tuntemattomasta popkulttuurin alueesta, joka saanee monissa aikaiseksi "kyllä sulla hymy hyytyy kun vähän aikaa kirjoittelen nettiin susta törkeyksiä" -allergiareaktion - ja toisissa "mikä sä oikein luulet olevasi, mä olen paljon parempi cosplayaaja kuin sä etkä sä edes äännä xyzzymyzzyä oikein" -reaktion.

Sillä ihmisethän eivät rakasta mitään muuta niin paljon kuin nähdä korkean tornin kaatuvan, ison talon sortuvan, rikkaan ihmisen köyhtyvän ja onnellisen ihmisen masentuvan. Jokainen arvaillee itse miksi.

Mutta kunnes niin tapahtuu, aion nauttia, Laura, asenteestasi, ja toivon, ettet ihan heti masennu. Muut ovat vain kateellisia, mutta oravat arvostavat. Kanbatte yo!

Ei kommentteja: