tiistaina, lokakuuta 24, 2006

Haastattelu sivusta

"Iltaa, hyvät kuulijat. Täällä Uukuniemellä ollaan jo pitkään ihmetelty, miksi Sivusta-konsernin pää-äänenkannattaja 'Sivusta' on siirtynyt puhtaasti runouden pariin viimeisinä vuosina. Kysyimme asiaa Sivusta-yhtymän tiedottajalta, Naakka-Irmeli Ylämäyhkiöpaheräpätin-Naksutattiainen-Vähäalaseinästäreväistyltä."

"Rouva Naakka-Irmeli Ylämäyhkiöpaheräpätin-Naksutattiainen-Vähäalaseinästäreväisty, mistä johtuu, että Sivusta-verkkopäiväkirja on - lainatakseni erästä lukijapalautetta - 'käynyt pirun tylsäksi'?"

"Neiti. Neiti Naakka-Irmeli Ylämäyhkiöpaheräpätin-Naksutattiainen-Vähäalaseinästäreväisty, jos saan pyytää."

"Toki. Neiti Naakka-Irmeli Ylämäyhkiöpaheräpätin-Naksutattiainen-Vähäalaseinästäreväisty, Sivustan lukijamääräthän ovat ennätysalhaiset, eikö totta?"

"No, me Sivusta-konsortiossa kutsumme tätä vain hengähdystauoksi uudelleenorganisoinnin myötä. Saimme juuri loppuun isohkon uudelleenorganisointitoimenpiteen, joka parantaa dynamismiamme ja antaa meille opportuniteetin konsentroitua core-osaamisalueillemme."

"Aivan, neiti Ylämäyhkiöpaheräpätin-Naksutattiainen-Vähäalaseinästäreväisty. Mutta huhut kuitenkin kertovat, että päätoimittaja Z:aa ei ole nähty sitten uudelleenorganisoinnin."

"Valitettavasti minun on vahvistettava huhut. Päätoimittaja Z katosi uudelleenorganisoinnin yhteydessä, emmekä ole kyenneet löytämään häntä. Sivustan runopainotteisuuden selittää se, että kesätoimittajamme Jooseppi - tai "Runo-Jooseppi", kuten me häntä leikkisästi kutsumme - on lukittautunut Z:n toimistoon, pitää blogia panttivankinaan ja vaatii joka aamu pizzaa ja tuoreita kukkia runoratsun ruoaksi."

"Vai niin. Miten aiotte edetä tilanteessa, neiti Ylämäyhkiöpaheräpätin-Naksutattiainen-Vähäalaseinästäreväisty?"

"Emme kerrassaan mitenkään. Koska vain päätoimittaja Z tuntee palkanlaskentajärjestelmän koodit, me emme saa palkkaa. Ja jos emme saa palkkaa, meillä ei ole motivaatiota tehdä asian eteen mitään. Jos nyt suotte anteeksi, jatkaisin mielelläni golf-kierrostani."

"Kiitos, ja pahoittelen, neiti Naakka-Irmeli Ylämäyhkiöpaheräpätin-Naksutattiainen-Vähäalaseinästäreväisty. Päätän raporttini tähän."

Ei kommentteja: