tiistaina, marraskuuta 30, 2004

Suuri Totuus Yhteisöistä

Koska useammassakin paikassa on heiluteltu virtuaalista alahuulta siitä, onko meillä verkkopäiväkirjoittajilla nyt jokin yhteinen superyhteisö, johon kuuluu automaattisesti halusi tai ei, Sivustan tutkivat journalistioravat ovat päättäneet paljastaa suuren totuuden.

Kyllä, me kaikki kuulumme yhteen isoon blogoslavia-kekoon, jota johtaa Suuri Kuningasbloggaaja. Kaikki ajatuksemme ja tekomme tulevat yhdestä lähteestä, sillä olemmehan kaikki lähtöisin samasta siemenestä. Suuri Kuningasbloggaaja on vain jakanut itsensä useammaksi pienemmäksi palaksi, joiden väliset riippuvuussuhteet, vihat ja rakkaudet ovat vain pieniä Suuren Kuningasbloggaajan neuronien sykäyksiä.

Blogosfäärin läpi virtaavat meemit ovat Hänen ajatuksiaan, ja blogoslavian asukkaiden tavatessa tapahtuu Maaginen Yhtyminen, jossa Suuren Kuningasbloggaajan henki laskeutuu väliimme ja hitsaa meidät yhdeksi yliälykkääksi yksiköksi.

Veljet ja siskot! Viettäkäämme huomenna keskiviikkona Suuren Kuningasbloggaajan päivää! Kunnioittakaamme Häntä riisuutumalla alasti ja halaamalla toista bloggaajaa - ehkä niin pääsemme lähemmäksi alkulähdettämme. Kylpekäämme Hänen valossaan linkittämällä Suureen Kuningasbloggaajaan, jotta Hän pääsisi Ylipappien listalla ylöspäin ja saisi jo perintönsä unhoittaneet bloggaajat kuulemaan oman verensä kutsun.

Huomenna, 1.12.2004, on Blogistanian suurin päivä - päivä, jolloin me bloggaajat kohotamme oman häntämme ja palvomme Sitä, joka on antanut meille niin paljon.

Ei kommentteja: