maanantaina, elokuuta 26, 2024

Päivän teams-mämmi

Sivustan toimituksessa suhtaudutaan hyvin joustavasti etätöihin, ja onneksi useimmista puista saa jo oikein kelvollisen 5G-yhteyden. Väliaikainen toimitussihteerimme Jalmari Ylä-Käpylä-Kepponen tosin haluaisi kaikkien palaavan samaan pesäkoloon perjantaisin, mutta useimpia pelottaa päätoimittaja Z:n edellisperjantaista peräisin olevan krapulan murina sen verran, että työterveydessä tiedetään tulostaa sairaslomalaput henkilökunnalle jo valmiiksi aina torstai-iltaisin.

Etätyöpäivien plussat:

  • Saa tehdä töitä rauhassa
  • Ei tarvitse pukea housuja
  • Säästää työmatkoihin kuluvan ikuisuuden

Etätyöpäivien miinukset: 

Se, kun tajuaa varttia ennen koko iltapäivän täyttävää palaveerosputkea, että ei ole syönyt mitään, ja ainoa ape on pakastimessa oleva jäätynyt kimpale mämmiä.

Ei silti, mämmi on hyvää.

Mutta silti.

keskiviikkona, elokuuta 07, 2024

Heippa threduliinit

Niin, Sivustakin on nyt modernisoitunut – tai siis potkittu pihalle Twitteristä – ja liittynyt tuohon zukkerperin lentävä kirnu/kampiakseli/vompatti -kolhoosiin, eli Threadsiin.

Osa näistä kirjoituksista päätyy sinnekin, joten sieltä niitä voi sitten ihastella, printtailla ja liimata monitorin kulmaan ja haaveilla mielessään kuinka IHANA sanan säilän heiluttaja täällä täytyy olla. (Päiväuniin tulen ilmaiseksi; "asiakaspalvelustamme" voi tiedustella yöllisen visiitin hintaa.)

Minulla on jo KAKSI seuraajaa. Oletko sinä KOLMAS?

Klikkaa tuosta itsesi ihanuuteen: https://www.threads.net/@thesivusta

(Halvalla menee, mutta kyllä nyt naurattaa, kun tuo "tägi" elikkäs "lappu" elikkäs "labeli" elikkäs "kategoria" on "meta", ja Threadsihan kuuluu Meta-konserniin. Hihihoho.)

maanantaina, elokuuta 05, 2024

Öisin sinä saavut


Öisin laskostut ylleni

  lepäät raskaana päälläni
    hivelet halujani
      kuiskit lupauksiasi
Avaat mustan sylisi
  tarjoat tummaa vettä janooni

Joka aamu olen syvemmällä sinussa
  joka ilta repeän enemmän halusta
Mutta tiedän
  etten kestäisi
    en selviäisi
    en eläisi
kuin onttona kuorena
  seuraavalle