sunnuntaina, helmikuuta 01, 2009

Viisivuotias

Sivusta-blogi täytti juuri viisi vuotta, ja Sivusta Oy Ab:n viisivuotissuunnitelma on siis näin täytetty. Vaikka tässä ei nyt blogilistan top-listalla heilutakaan, niin ehkä tässä nyt on jonkinasteinen sosiologin märkä unelma tullut täytettyä tässä armottomassa julkisuudenhaussa. Blogilistalla on kuitenkin vain 730 Sivustaa vanhempaa blogia, ja niistäkään moni ei enää päivity. Jos nostaisin itseäni enemmän jalustalle, tarvitsisin jo vintturin.

Oli minulla alunperin tarkoitus pitää jonkinasteiset viisivuotisjuhlatkin, mutta taidanpa jänistää. Bilettäkää tuolla kommenttiosastolla; siellä on ilmaista viinaa ja kananugetteja Sivustan jätteenkäsittely- ja cateringyksikön järjestämänä.

Aloitin tämän blogin pohtimalla, mistä ihmeestä sitä oikein viitsisi kirjoittaa. En taida olla sitä vieläkään keksinyt; kunhan kirjoittelen mitä mieleen sattuu. Toki mieliala vaikuttaa: Näin jälkikäteen lukien elämä taisi olla melko kurjaa tuossa 2004 alkupuoliskolla. No, siitä on jo monta vuotta ja kaikenlaista sekavaa on sattunut sittemmin, valitettavasti tosin kirjoitustahtia hidastavaa.

Mietin itse asiassa jo blogin lopettamista. Viisi vuotta on pitkä aika olla sanomatta mitään erityisen järkevää, eikä tännekään tule kovin usein kirjoiteltua. Lieneekö lukijoissa enää jäljellä ketään, joka olisi ollut mukana noissa alkukähinöissä - olisi kiva kuulla, jos olette vielä olemassa ja muistatte mm. touhukkaan insinööri Marko Määtän. Tai no, saa Markokin itse kommentoida. En kanna enää kaunaa.

Taidan kuitenkin jatkaa kirjoittelua. On hyvä, että on olemassa jokin paikka, jossa voi laittaa aivot narikkaan ja tuulettaa ilman paineita. Anonyymibloggaus on melkoisen hyvä tapa siihen, kuvailivat tätä sosiologit miten pätemistarpeiseksi tahansa.

Enkä kyllä edelleenkään tiedä, mistä pitäisi kirjoittaa. Pitäisikö?

2 kommenttia:

M kirjoitti...

Misu tässä hei. Hyvät on tarjoomukset mutta aika vähän juhlijoita.. Oikeat viisivuotiset olisivat olletikin olleet muikeat kun ei olla miiteissäkään kai koskaan tavattu.

Taidan olla Sivustan oravia vanhempi polkkaaja. Se wanha blogi (=TiraMisu, muistaakohan kukaan?) on kyllä kuopattu jo aikaa sitten. Nostan maljan Sivustalle ja itsellenikin ja jatkan sitkeästi jorinointia lihoissa ja kiloissa.

Sivusta kirjoitti...

Juu, muistan oikein hyvin! Kiva kuulla, että täällä vielä joku kaunis nainen roikkuu mukana :-)

Juhlat on kyllä vähän laimeat, mutta eiköhän tämä tästä parin oluen jälkeen.