keskiviikkona, kesäkuuta 24, 2009

Julkinen varoitus

Älkää ostako Hackmanin Matador-sarjan paistinpannuja. Raavittuani nyt pari viikkoa paistoastioiden pohjasta kiinnipalanutta ruokaa olen tullut siihen tulokseen että hieno Ceratec(tm) -pinta on tasan yhtä tarttumaton kuin kärpäspaperin ja laastarin äpärälapsi olisi.

Kuumankestokyky on toki hyvä - se ei siis syty tuleen itsekseen - mutta sitä ei mainita, että sivuvaikutuksena se polttaa kaiken itseensä kiinni ja astian pohja muuttuu lähinnä rapistuneen vanhan majakan ulkohuussin homeista sisäseinää muistuttavaksi röpellykseksi.

Pitänee hankkia uudet pannut - harmi kyllä kovin moni sarja ei ole sekä astianpesukoneen että induktiolieden kestäviä.

5 kommenttia:

M kirjoitti...

Matador-wok-pannu on toiminut oikein oivasti kaasulieden(=kuuma) kanssa. Asiaa on saattanut auttaa sekin, että sen jälkeen kun isäntä kaksi pannua mainitsemasi näköiseksi poltti, en ole päästänyt sitä kuin kattiloiden ääreen. Pannuhommat hoidan ite.

Sivusta kirjoitti...

Wok-pannu onkin toiminut hyvin. Mutta se paistinpannu ja kasari eivät kyllä kestä mitään.

ML kirjoitti...

"Ceratec(tm) -pinta on tasan yhtä tarttumaton kuin kärpäspaperin..."

WTF!
Ei ole vielä tähän mennessä mikään tarttunut kiinni oman Matadorin Ceratec -pintaan, vaikka yritystä on ollut. Omasta mielestäni tähän mennessä paras omistamani paistinpannu. Liekkö yksilöissä eroja vai liekitätkö pannua 1000 Celsius asteen lämpötilassa? Tosin omani ei ole uusinta mallia vaan alennuksesta ostettuna sitä edeltävää mallia. Ollut pari kuukautta käytössä.

Sivusta kirjoitti...

Vuoden verran on ollut ihan normaalissa käytössä; samanlaisessa kuin tavalliset teflonpannut aiemmin.

Kyllä se sen muutaman kuukauden kesti, mutta sitten alkoi ryytyä kuin keskustan maine.

JK kirjoitti...

Meilläkin alkoi Matador polttaa ruokaa pohjaan. Hackman vaihtoi mukisematta pannun uuteen jossa sama vika toistui aika pian. Lähetimme sen takaisin kera toiveen että saamme takaisin jotain muuta kuin Matador-pannun. Alu-kattila tuli joka onkin toiminut hyvin. Pannut ostetaan tästä lähdin muilta valmistajilta.