keskiviikkona, huhtikuuta 04, 2007

Sivustan Feng Shui -koulu, osa 1

Sukkien ja alushousujen taittelussa oikeanlainen Feng Shui on äärimmäisen tärkeää. Virheellinen taittelu voi korostua seuraavana päivänä kassien kiristyksenä, yllättävinä reikinä tai jopa selittämättöminä onnettomuuksina.

Oikeaoppinen taittelu tapahtuu aina kasvot länteen päin. Olisi hyvä, jos alustan väri toimisi vastavärinä itse taiteltavalle vaatekappaleelle - reippaasti siis vain Askoon matkatessa kassillinen alushousuja mukaan ja uutta sohvaa ostamaan!

Alushousujen taittelussa on muistettava kaksi perussääntöä: "vasen-oikea" ja "resori päälle". Laita alushousut eteesi oikeinpäin, etupuoli ylös. Koska sydän on vasemmalla puolella, käännä vasen puoli oikean päälle. Silitä, sillä muutoin saatat saada ryppyjä rakkauteen. Sydämen puolen on oltava sileä ja viaton kuten vauvan peppu - heitä nypyttyneet alushousut heti pois!

Tämän jälkeen taita alushousut toisen kerran niin, että resori jää päällimmäiseksi. Tämän vaiheen suoritus on hyvin kriittinen. Monen hyvän bokseriparin dynaamiset ominaisuudet on tuhottu jättämällä resori hetkeksi piiloon suorituksen ajan, ja kantaja on joutunut kärsimään monenlaisista pikkuvaivoista, aina punaisista aalloista geneeriseen flaksittomuuteen, syyhyyn ja meksikolaiseen hyppykuppaan asti.

Kun taitos on täydellinen, aseta syntynyt mytty alushousuille pyhitettyyn laatikkoon, ja lausu kiitossanat. Sitten voitkin siirtyä seuraavaan pariin!

Huom: Nämä ohjeet koskevat vain miesten alushousuja. Naisten alushousujen värähtelytaajuus on toisenlainen, ja erilailla virittyneet energiatasot vaativat kokonaan muunlaista Feng Shuita. Yleisesti ottaen on paras, jos naisten alushousuihin ei koske, ettei satu ns. spontaani virittyminen. Vaikka joskus tuloksena onkin onnistunut tunnelointi tai edes satunnainen ejektio, yleensä kuitenkin tapahtuu - joskus hieman kivuliaskin - kvanttifunktion romahdus ja väkivaltainen emissio.

Ei kommentteja: