keskiviikkona, huhtikuuta 26, 2006

Muumi-Sivusta

Härregyyd, Sivusta on haastettu meemiin! Ei tälläistä tapahdu vanhanpiian elämässä, ei kerta kaikkiaan. Kyllä minä teille pojanjolpeille vielä muumit näytän, odottakaahan vain kun saan revittyä tämän typerän koneen irti suust

Erm.

Ai että kymmenen asiaa kaapeissa? Hyvä on...

Ensimmäiseksi Sivustan kaapeissa on viskiä. Litroittain. Saaveittain. Tynnyreittäin. Tislaamoittain. On harvoja asioita, jotka saavat päätoimittaja Z:n hyrräämään tyytyväisyydestä yhtä tehokkaasti kuin litrainen leka Springbank 21:stä tai Aberlourin A'bunadhia.

Toiseksi Sivustan kaapeissa on lohikäärmeitä. Toiset kutsuisivat niitä luurangoiksi, mutta luurangot ovat kilttejä eivätkä pure takaisin, kun niitä yrittää ruokkia.

Kolmanneksi toimituksen kaapeissa on pölyä. Joskus päätoimittaja Z kääräisee setelin rullalle ja imaisee sitä sieraimeensa näyttääkseen kovalta jätkältä naisten edessä. Hamassa tulevaisuudessa joku varmaan kertoo hänelle, että naiset osaavat kuin osaavatkin erottaa pölyn ja kokaiinin toisistaan, ja silloin pääsee isolta mieheltä parku.

Neljänneksi kaapeissa on keskeneräisiä käsikirjoituksia, projekteja, maailmanvalloitussuunnitelmia, ideoita, ajatuksia, ja muuta sellaista, mitä ei julkisesti kehtaa vielä esitellä. Toisin kuin moni luulee, tämän blogin kirjoitukset ovat käyneet läpi tiukan seulan ja vielä tiukemman toimitusprosessin.

Viidenneksi kaapeissa on suklaata. Ihan varmuuden vuoksi.

Kuudenneksi (ja hei, minä kuvittelin, etten keksi edes viittä) kaapeissa on myös vanikkaa, joka rahvaan keskuudessa myös näkkileipänä tunnetaan. Sitä kehtaa oraville syöttää, kun parempi leipä on lopussa. Oi niitä taistoja, jotka on saatu aikaan siitä, notta kunpi ompi parenpaa, "Kunto" vai "Voima".

Seitsemänneksi... äh. Ei minulla ole edes niin montaa kaappia.

Ei helkkarissa
  en paljasta kaikkea
    vain oleellisen.

Ei kommentteja: