sunnuntaina, tammikuuta 01, 2006

Sirkushuveja, perkele!

Jumankegula! Miksi Suomen televisiosta tulee uutena vuonna Helsingin Senaatintorilla palelevia kansalaisia, puheita ja virsilaulantaa, kun taas Ranskan TV5 esittää hillittömiä bileitä, joissa on venäläisiä tanssijoita ja illuusionisteja ja kauniita naisia ja komeita miehiä ja koomikkoja ja hauskoja juontajia ja fiksuja ihmisiä?

Ihan kuin Suomessa jotenkin pelättäisiin, että mitähän pahaa se uusi vuosi taas tuo tullessaan ja että voisikohan sitä jotenkin lieventää, jos ollaan tosi kurjia eikä varmasti pidetä yhtään hauskaa. Ulkonakin kuulostaa lähinnä siltä, että uusi vuosi yritetään pelottaa pois kovalla paukkeella ja kirkkailla valoilla.

(Kyllä, olen vain katkera siitä, että istun kotona sohvalla ja katson televisiota, eikä minua ole kutsuttu niihin hillittömiin vuodenvaihteen seksiviinahuumeorgiabileisiin, joita kaikilla muilla varmasti on. Hyvää uutta vuotta teillekin sinne vain. Se on sitten 2006 siltä varalta, että olette höyryissänne kadottaneet ajantajunne, tai varastaneet aikakoneen ja hukanneet sen Prisman parkkipaikalle.)

Ei kommentteja: