perjantaina, tammikuuta 20, 2006

Meemitytetäänkö meitä muka?

Pitäisi vissiin luetella hassuja tapoja. Internetin käyttösääntöjen neljännen luvun viidennentoista artiklan mukaanhan meemeihin on pakko vastata, joten eipä tässä kaiketi muuta voi tehdä, jos haluaa jatkaa kroolaamista tässä sykkivässä informaatiotulvassa, jossa ohi lillii uusmediasuunnittelijoita kuin veriklimppejä mykykeitossa.

Sivustan virallinen hassu elämäntapa 1:

Kirjoitan näppäimistöllä ihan puuta heinää yleensä ruudun ensin täyteen, ja muutan sitten tekstin merkki kerrallaan sen oikeaksi. Näin ei pääse kärsimään tyhjän paperin syndroomasta. Tosin, kirjoitus09U EQ"#(EU=!"euheiden määrä saattaa lisääntyä.

Sivustan virallinen hassu elämäntapa 2:

Bloggaan aina pää oikealle kallellaan. Jos kirjoitan asiatekstiä, kirjoitan pää suorassa. Jos taasen olen humalassa, pää on kallelle vasempaan.

Ja jos bloggaan humalassa, niin kalle saa koko pään.

Sivustan virallinen hassu elämäntapa 3:

Laitan monitorin kulmiin keltaisia lappuja, joihin kirjoitan mitä pitää tehdä. Sitten viivaan niitä yli ihan huvikseni, jotta näyttäisi että olen tehnyt töitä. Sitten unohdan koko asian.

Sivustan virallinen hassu elämäntapa 4:

Keksin hienoja lainauksia ja arvuuttelen itseltäni, kuka niitä olisi voinut sanoa. Esimerkki. Kuka sanoi: "Moni luulee, että elämä on taitolaji. Mutta se on voimalaji."

Sivustan virallinen hassu elämäntapa 5:

Säilytän pinoa ruotsalaisia 10 äyrin kolikoita vuodelta 1989 "tuomassa onnea". Se toimii; sen jälkeen minun ei ole tarvinnut enää mennä Ruotsiin.

Haastan mukaan kilpailuun kaikki Suomen neulebloggaajat lankakerän hinnalla.

Ei kommentteja: