sunnuntaina, elokuuta 21, 2005

Voi pyhä jysäys

Ihmiset siellä täällä vetelevät herneitä nenään Blogikriitikon tylsämielisistä, itseään toistavista ilkeilyistä. Antakaa, hyvät ihmiset, sen olla ja tukehtua omaan mahdottomuuteensa.

Blogikriitikolla on nimittäin matemaattinen ongelma: jos blogilistalla on 2500 blogia, ja määrä tuntuu tuplautuvan noin vuodessa, se tarkoittaa tänä vuonna 2500 blogia lisää. Tämä siis tarkoittaa jotain 8 uutta blogia päivässä.

Jotta hän pystyisi käymään kaikki blogit läpi, hänen pitää siis arvostella vähintään se 8 blogia päivässä + uudet blogit, eli yhteensä 16 kpl/päivä. Jos jokaisen pintapuoliseen katsomiseen ja ilkeilyn kirjoittamiseen menee viisi minuuttia, se tekee palttiarallaa tunti ja 20 min päivässä. Viikonloput mukaan lukien.

Vuoden aikana hän siis tulee käyttämään 365x1h20min = 486 tuntia = 20 vuorokautta halpahintaiseen vittuiluun. Jos joku oikeasti haluaa hukata aikaansa siihen, niin antaa sen porskuttaa. Jollain tasolla - luultavasti sillä samalla, joka pysäyttää auto-onnettomuuden viereen tirkistelemään - jopa kiinnostaa nähdä, pystyykö kaveri keksimään noin 4500 kertaa uuden muunnelman aiheesta "päiväkirjat on tylsiä eikä ne kiinnosta ketään."

Eiköhän tuo vitsi vanhene viimeistään muutaman viikon sisään ihan itsekseen. Tai sitten se siirtyy vittuilemaan pelkästään top-listan kärkisijablogeille. Ja jos ei vanhene, niin hänen aikaansa säästääkseen, ihan silkkaa ystävällisyyttäni, kirjoitan oman arvosteluni tähän. Saa kopioida vapaasti.

3578) Sivusta on jonkin todellisuusvammaisen Hemu-Eenokin epätoivoinen yritys saada pildeä. Kuka helvetin ääliö kuvittelee, että naiset tykkää huonoja runoja huumehöyryissä suoltavista oravista, jotka hallusinoivat johtavansa maailmaa? Blogi - jos tätä tekelettä nyt blogiksi voi edes kutsua - on niin haukotuttavan tylsä, että bloggaajan voisi haastaa oikeuteen revenneiden leukalihasten takia. Tyyppi on vielä varmasti oikeasti kuitenkin kaappihomo. Ja kaappineekeri. Ja kaappihumanisti. Jos tämä mukafilosofinen rytöläjä olisi ollut Saddamin armeijan upseeri, se olisi jo ajat sitten kastroitu ja upotettu painot jalassa Tigrisiin, missä se lisäisi yleistä vesien rehevöitymistä ja tartuttaisi persialaisen hyppykupan jollekulle rannikolla asuvalle.

Ei kommentteja: