lauantaina, elokuuta 13, 2005

Sivustan seksipalsta, osa... välikö hällä

Koska seksi tuntuu nyt olevan jokaisen huulilla, kiitos seksin ylipapin ja papittarien, niin Sivustan tuotekehittely- ja astrologiaosasto on päättänyt lanseerata uuden tuotteen:

Kevyt-seksi

Kyllä! Kevyt-seksi on nyt entistä kevyempää! Kevyt-seksi sisältää vain 60% tavallisen seksin määrästä! Puolueettomat kyselyt osoittavat, että Kevyt-seksi vähentää morkkista jopa 40%, antaa 30% enemmän tyydytystä, sekä lisää hiustenkasvua jopa viidenneksen!

Mikä tämä käänteentekevä Kevyt-seksi sitten on? Vastaus on yksinkertainen: se on aivan kuin seksiä, mutta kevyempää! Sivusta Yhtymän nerokkaat tiedemiehet ovat kehittäneet laboratorioissaan vain puhtaimpia keinotekoisia aineita käyttäen, rakkaudella hämmentäen; eläinkokeita säästämättä ja orjatyövoimasta tinkimättä luoneet uuden, kevyemmän seksin.

Ovatko kämmenesi karvaiset? Ei hätää, Kevyt-seksi auttaa: hierot vain 20g Kevyt-seksiä joka ilta käsiisi, ja jo viikossa huomaat eron!

Onko olosi iltaisin yksinäinen? Kaverisi irstailevat kotonaan eivätkä kutsu sinua mukaan? Vain pullollinen Kevyt-seksiä illassa riittää, ja olet taas porukan suosituin!

Tuntuuko sinusta siltä, että vakiokumppanisi on tylsä? Lemppaa hänet, ja siirry sinäkin Kevyt-seksiin! Suomen miljoona sinkkua eivät voi olla väärässä! Kevyt-seksillä sinäkin onnistut!


Kevyt-seksi: nyt kaupoissa!Raimo Ylä-Myhkylä, Sivusta-konsernin Virallinen Tiedemies suosittelee myös Kevyt-Seksiä. (Kuva: unaesthetic)


(Sisältää fenyylialaniinin lähteen. Ja tryptofaanin. Ja lysiinin. Ja muutaman muunkin aminohapon.)

Ei kommentteja: