sunnuntaina, lokakuuta 10, 2004

Puhtaasti miehis-suorituspainotteinen näkökanta naisten seksikumppanien määrään

Niin, sen minä vain halusin sanoa tähän keskusteluun, että tälläiselle elämättömälle luuseri-ATM:lle on itse asiassa aika suuri kunnianosoitus, jos seksiä villisti nuoruudessaan harrastanut nainen pitää hyvänä sänkykumppanina. Miehenä sitä kuitenkin aina alitajunnassaan vertaa itseään toisiin miehiin: "Onko mulla isompi muna ja teenkö mä nyt kaiken oikein just niinku toi haluu..."

Sitä meinaan aina pyörii sellainen epäilys päässä, että jos naikkonen ei ole koskaan harrastanut seksiä juuri kenenkään kanssa, niin iskeekö sille jossain vaiheessa kokeilunhalu ja hinku lähteä harrastamaan hullua irtoseksiä ja hakemaan niitä kokemuksia sitten jälkikäteen. Mies käyttää tässä itse omaa käytöstään mallina.

Ehkä tämä on se syy siihen, miksi miehet pelkäävät seksuaalisesti kokenutta kumppania. Neitsyt kun ei ole koskaan parempaa kokenut, mutta metrikaupalla peniksiä mittaillut amatsooni voi pitää ATM:n pikkupiliä silleen "hellyttävällä tavalla ihan söpönä, mutta..."

Tiedetään, tiedetään, ei naiset ajattele näin. Mutta jossain aivolisäkkeessä meissä miehissä asuu tämmöinen alkukantainen käyttäytymismalli ja uskomus, ja sen tietoinen voittaminen vaatii yritystä. Ja kokemusta.

(Ja juu, täälläkin luetaan Varo Vaania liki uskonnollisessa hurmiossa aina kun uusi päivitys on tullut. Kiitos kunniasta :)

Ei kommentteja: