maanantaina, kesäkuuta 14, 2004

Sivusta Suomen 99:ksi paras verkkopäiväkirja!

Lehdistötiedote: julkaisuvapaa heti.

Sivusta-nettibloggipäiväkirja [1] on noussut Pinserin top-100 -listalle [2], kuhnittuaan useita kuukausia kolminumeroisten lukujen puolella. Blogeroija Ylermi Isohookana tavoitettiin istumasta pilkkihanskat kädessä sikalasta: "Mitään en oo ottanut, enkä ota. Mikä ihmeen Sivusta? Menkää nyt perkele häiritsemästä", kommentoi Isohookana.

Suomen Mafiosojen Yhdistys (SMY) puolestaan kiittelee Sivustan suoritusta, ja toteaa puhemiehensä "Luigin" suulla, että "on todella mukavaa nähdä asialleen omistautuneita nuoria miehiä, joille betoni, ruumiit ja sorkkaraudat eivät ole vain työkaluja, vaan myös taiteen tekoon inspiroivia välineitä." "Luigi" haluaa myös muistuttaa, että Sivustan "asiakaspalveluosaston" ulkoistaminen SMY:lle on parantanut selkeästi myös lukijoiden laatua. "Ei ole kuulunut valituksia pariin kuukauteen", hän jatkaa vinosti hymyillen.

Sivustan [1] toimitus kiittää kuluneista kvartaaleista ja lupaa "ohittaa Kysyn Vaanin [3] heti viimeisessä shikaanissa ennen loppusuoraa, kunhan vain tuon pahuksen Nagelinan [4] saisi ensin kampitettua: se meni törkeästi ohi sillä aikaa kun olin vaihtamassa renkaita blogiini."

Jatkossa Sivusta [1] aikoo tarjota entistä enemmän asiapainotteisia ajankohtaisohjelmia, kokkaus- ja meikkausvinkkejä, jatkoa supersuosittuun "Ihmisruumiin unohdetut eroottiset alueet" -sarjaan [5], sekä tuoreena uutuutena kuusiosaisen, useita dokumenttipalkintoja voittaneen, ukrainalaisen "Kuinka opin lentämään helikopterilla ilman käsiä" -minisarjan.

Niin, ja runouttapornoa.

[1] http://sivusta.blogspot.com
[2] http://www.pinseri.com/bloglist/top.html
[3] http://kysyn-vaan.blogspot.com
[4] http://nagelina.blogspot.com/
[5] http://sivusta.blogspot.com/2004_03_01_sivusta_archive.html#107965001241802925

Ei kommentteja: