maanantaina, kesäkuuta 14, 2004

Sivusta ei enää top 100:ssa!

Lehdistötiedote, julkaisuvapaa heti.

Suomen entinen, 99:ksi paras blogi, Sivusta, on menettänyt asemansa arvostetulla Pinserin top-100 -listalla. Sivustan toimitus tavoitettiin viiltelemästä ranteitaan: "Kaikki on mänt, enää ei elämällä ole mitään merkitystä", kommentoi päätoimittaja Z, joka liimahöyryissään joskus kuvittelee olevansa Mitvitin näköinen.

Suomen Mafiosojen Yhdistyksen (SMY) edustaja "Luigi" kommentoi puhelinhaastattelussa: "Tiedämme kyllä, kuka poisti Sivustan Päivän Pamauksestaan. 'Asiakaspalveluosastomme' on jo matkalla tarjoamaan 'neuvontaa'." "Uskomme, että Sivusta palaa takaisin oikeudenmukaiselle paikalleen ja ylemmäksikin", SMY:n edustaja jatkaa painokkaasti.

Sivusta onkin päättänyt yllättävän suosion menetyksen myötä panostaa entistä rajummin kovaan pornoon ja riipaisevaan runouteen, jotta menetettyä markkinaosuutta saataisiin kirittyä kiinni. Myös näiden julkaisemista on harkittu, mutta mihinkään päätökseen ei ole vielä tultu asian suhteen. Toimituskunnan keskuudessa on myös päätetty aloittaa YT-neuvottelut, joissa pyritään karsimaan vähintään 30% päätoimittajan karvoituksesta.

"Olemme vakuuttuneita siitä, että näillä eväillä Sivusta saadaan jälleen nousuun", kertoo Raakel Levänperäinen, Sivustan toimitussihteeri. "Vaihtoehtoisesti voimme myös yrittää päätoimittajan houkuttelemista ulos luolastaan savustetuilla siioilla, jolloin meidän ei enää tarvitse turvautua halpoihin saksalaisiin kierrätysvitseihin", jatkaa neiti Levänperäinen ja hymyilee salaperäisesti.

Ei kommentteja: