perjantaina, kesäkuuta 18, 2004

Pahoittelen blogilleni epäominaista interblogistiikkaa...

...mutta Minttu hyvä, onko sinulle tullut mieleen, että ehkäpä osa meistä vain yksinkertaisesti kaipaa rakkautta, lämpöä ja hellyyttä enemmän kuin muut? Ehkäpä osa meistä on jo kokenut sekä yksinoloa, että hyviä ja ihania parisuhteita, ja ovat sitä kautta vakuuttuneet siitä, että kyllä - he voivat paremmin parisuhteessa. Ehkäpä kaikkia, jotka ajattelevat eri lailla kuin sinä, ei olekaan aivopesty?

Ehkä jotkut meistä kokevat fyysistä tuskaa, kun yksinäisyys levittää tumman viittansa kello kaksi lauantai-yönä sängynpohjalle käpertyneen vartalon päälle. Ehkä joillain meistä on vain käynyt huono tuuri kumppaneiden kanssa. Ehkä jotkut meistä ovat oikeasti miettineet asiaa syvällisesti, ja päättäneet että hyvä parisuhde on parempi kuin yksinolo.

Ehkä jotkut meistä ovat suurimman osan ajasta vahvoja ja järkeviä, mutta välillä sitä vain sieppaa sydänalasta, kun kaikki ystävät ympärillä pariutuvat ja ovat onnellisia. Ehkä meille ei tätä herkkyyttä sallittaisi järkevän kansanosan taholta, mutta meitä ei kiinnosta se, mitä toiset ajattelevat. Ehkä minä en halua paritaloa, farmariautoa ja puolikasta koiraa. Ehkä minusta koko maailma saa mennä helvettiin, kunhan saan olla rakastamani ihmisen kanssa. Toivon, että minulle sallitaan edes tämä itsekkyys.

Ehkä minulle ei ole koskaan opetettukaan pariutumisen auvoa. Ehkä olen tarpeeksi fiksu rakentamaan oman maailmankuvani, vetämään omat johtopäätökseni, tekemään omat päätökseni. Vaikka ne sitten olisivatkin yhteneväisiä muutaman muun kanssa. Kaikkien ei tarvitse olla aina koko ajan erilaisia.

Ehkäpä minäkin olen vain ihminen.

Ei kommentteja: