keskiviikkona, huhtikuuta 21, 2004

Kohdistettua mainontaa

Minulla on useampikin sähköpostiosoite. Luonnollisesti, anonyymibloggaaja kun olen - henkilöllisyyteni on peitetty sadan tai tuhannen peitepersoonan taakse, josta sitä ei selvitä edes Sudenpentujen vainukoira.

(Tai näin ainakin se tyyppi, jolle maksoin satasen tästä, väitti. En tiedä sitten, eräskin kaunis neitokainen selvitti henkilöllisyyteni alle viidentoista sekunnin, ja tässä ei edes ollut kyse mistään isyysvaateesta. Ehkä ei olisi pitänyt mainita, että näytän Brad Pittiltä. Kuusikymppiseltä Brad Pittiltä. Auto-onnettomuuden jälkeen.)

Joka tapauksessa, on mielenkiintoista miten eri sähköpostiosoitteisiin tulee erilaista roskapostia: Työosoitteeseen tulee mainoksia siitä, miten voin parantaa itsetuntoani ja tienata enemmän rahaa; anonyymiin yahoo-osoitteeseeni tulee jatkuvasti tietoa kauniista, vapaista ja nuorista venäläisistä naisista, jotka himosta hehkuen ja onnesta väräjöiden odottavat yhteydenottoani; ja mun oikeaan, julkiseen sähköpostiosoitteeseeni tulee liki pelkästään Vi@gra-postia. Tai no, ilmeisesti tarvitsen myös muutamaa muuta lääkettä, jotka yleisesti ottaen liitetään vanhuuteen.

Miten ihmeessä nuo älykääpiöt ovat minut näin profiloineet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti