sunnuntaina, maaliskuuta 21, 2004

Ihmisruumiin unohdetut eroottiset alueet, osa 1

Aloitetaanpa tämä tarina päänahasta, tuosta hiusten kehdosta. Minulla on teoria, jonka mukaan naiset haluavat käydä kampaajalla eivät ainoastaan näyttääkseen hyvältä, vaan myös siksi, että taitavat sormet hieromassa päänahan pieniä lihaksia nyt vain tuntuvat pirun mukavilta.

Päässä on muutama kohta, joita on syytä varoa: ohimon herkät alueet sivussa silmien tasalla; korvalehden takana oleva kuoppa, leukaluun pää, tärykalvot, sekä kohta takaraivossa, jossa selkäydin kiinnittyy pääkalloon. Kaikista näistä voi saada aikaan tuhoa, jos innostuu liikaa. Yleisesti ottaen pään painelu ei ole hyvä idea, vaan sormet tekevät pieniä ympyrän tai puoliympyrän muotoiset liikkeitä, aivan kuten hiuksia pestessä.

Etene edestä taaksepäin, aloittaen otsalta. Tämä seuraa kehon luonnollisia meridiaaneja. Toiseen suuntaankin voi hyvin edetä.

Korville kannattaa antaa myös huomiota: hiero lehteä ylhäältä alas. Kieli korvassa on pääsääntöisesti epämiellyttävä sen aiheuttamien äkillisten paineenvaihteluiden takia (sylki on tiiviste), mutta pieni nuolaisu lehteen ja viilennyksen tuova puhallus toimii mukavana stimulanttina. Myös sopiva, kapea sivellin voi tuntua mainiolta.

Ns. "love buttonit", eli kaksi pientä koloa niskassa, juuri ennen pääkalloa, selkärangan molemmin puolin ovat yleensä varsin herkät. Älä käytä niihin missään nimessä voimaa, mutta kevyt hieronta ja rapsutus toimivat hyvin. Terävät kynnet tai em. siveltimen toinen pää toimivat hyvin :)

Tukistaminen tuntuu oikein tehtynä jalkapohjissa asti. Tarkoituksena ei kuitenkaan ole aiheuttaa kipua, vaan venyttää päänahkaa. Työnnä käsiä päänahkaa myöten ja haro mahdollisimman paljon hiuksia sormiesi väliin, laita käsi hitaasti nyrkkiin ja tukista hyvin tukevalla otteella ja hitaasti. Toista eri puolilla päätä. Pidä huolta, että paine kohdistuu hiusten juuriin tasaisesti.

Ja muista koko ajan, että pääasia on kokeilu ja uuden löytämisen ilo. Kuuntele toista, hän kyllä kertoo sinulle missä menet pieleen ja mikä tuntuu hyvältä. Paras nautinto on jaettu nautinto :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti