perjantaina, helmikuuta 20, 2004

Ihanaa

En alun perin aikonut ryhtyä mihinkään interblogistiseen diskurssiin, mutta on kerta kaikkiaan pakko viitata kollega Ihanaisen harvinaisen selkokieliseen ja järjelliseen kannanottoon "ihanista miehistä". Viveka selvästi puhuu kokemuksen syvällä rintaäänellä, eikä maailman tältä laidalta voi kuin nyökkäillä hyväksyvästi. Naisen on hyvin vaikea olla ihana miehen silmissä, jos hän ei kykene ymmärtämään meitä. Ja sama luonnollisesti pätee myös vastoinpäin. Hamstereista nyt puhumattakaan.

Jos tämä yhtään helpottaa ymmärtämistä, niin miehen voi kuvitella eräänlaiseksi herkästi tukkeutuvaksi vessanpöntöksi: se on aina paikalla, on ystävä suurimmassakin hädässä ja monesti miellyttävä paikka rentoutua, mutta jos röörejä ei puhdista välillä, niin se vuotaa yli ja haisee paskalta nurkassa. Toiset pöntöt tukkeutuvat herkemmin, eikä kaikkea pidä kaataa sinne putkiston ahtauden takia.

On muuten sinällään mielenkiintoista, että Ihanainen leimattiin heti "itsekehublogiksi". Totuus selvästi sattuu ja kalikat lentelevät herkästi. Blogivillen totuuksia, #23: Anonyymiä on helppo haukkua anonyymisti.

Vastakkaista sukupuolta olevat ystävät ovat elämän suola. Suosittelen hankkimaan, ja puhumaan paljon ja hartaasti. Siinä saattaa vaikka vahingossa oppiakin jotain.

(Ja hei, pidetään niistä ne näpit irti.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti